Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de l'acte que es va celebrar el juliol de 2014, on es van reconèixer els mèrits d'esportistes de la temporada 2013-2014.
Imatge de l'acte que es va celebrar el juliol de 2014, on es van reconèixer els mèrits d'esportistes de la temporada 2013-2014.

Uns 150 esportistes veuran reconeguts els seus èxits esportius en un acte que tindrà lloc dijous a l’Auditori

Dilluns 13 de juliol de 2015

L’Auditori Municipal Miquel Pont serà l’escenari dijous que ve, 16 de juliol, d’un acte de reconeixement a esportistes castellarencs o de clubs i entitats del municipi que han assolit fites esportives durant la darrera temporada. L’acte, organitzat per l’Ajuntament per tercer any consecutiu, començarà a les 19 hores.

En total, seran 150 els esportistes reconeguts, de diferents disciplines i categories, 125 dels quals pertanyen a una desena de clubs i entitats esportives de Castellar i la resta a clubs de fora del municipi. Tots ells rebran un diploma i diversos obsequis en el transcurs d’aquesta proposta d’accés obert a tota la ciutadania.

L’acte estarà presidit per l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, i el regidor d’Esports, Aleix Canalís, i inclourà la projecció d’un vídeo de felicitació amb imatges de la major part d’esportistes que durant la passada temporada han assolit algun èxit esportiu, ja sigui a títol individual o col·lectiu. A més, s’amenitzarà amb una exhibició a càrrec del Club Taekwondo World.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40