Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de l'edició 2015 de la Caminada Popular.
Imatge de l'edició 2015 de la Caminada Popular.

La 29a edició de la Caminada Popular se celebrarà diumenge, 8 de maig, amb un recorregut de 15 km

Dimarts 3 de maig de 2016
Programes| Caminada popular

Les inscripcions es poden formalitzar divendres al local del CEC o diumenge al vestíbul de l’Auditori, abans de l’inici de la prova

La Caminada Popular de Castellar del Vallès, organitzada per l’Ajuntament de la vila, arriba enguany a la 29a edició amb un itinerari que diumenge 8 de maig recorrerà un total de 15 km pels voltants del municipi.

La sortida oficial d’aquesta prova de caire no competitiu es farà de manera lliure entre les 7.30 i les 8.30 hores, des del control situat al vestíbul de l’Auditori Municipal Miquel Pont, previ segellat de la butlleta d’inscripció. A partir d’aquí, els participants hauran de caminar els 15 km, passant pels controls que s’ubicaran a l’alzina balladora (cruïlla de la pista als Tres Pins), als Tres Pins, a Guanta (dipòsit d’aigua), a la cruïlla de Can Montllor a Can Padró i, finalment, al vestíbul de l’Auditori. Durant el recorregut hi haurà tres avituallaments líquids i un de líquid/sòlid.

Les inscripcions per poder participar a la caminada es podran formalitzar divendres, 6 de maig, al local del CEC, situat al carrer Colom, s/n, de 19 a 21 hores. Qui així ho desitgi, també s’hi podrà inscriure el mateix dia de la prova, al vestíbul de l’Auditori, a partir de les 7.30 hores i fins a 15 minuts abans de l’hora límit de sortida. Cada participant haurà de pagar 7 euros, excepte els menors de 25 anys i els majors de 65 anys, per als quals el preu serà de 5 euros. En tots els casos, el preu inclou assegurança, esmorzar i record de participació. Cal assenyalar que, tot i que l’organització no estableix cap límit d’edat, es recomana que els menors de 16 anys vagin acompanyats d’adults.

Enguany, l’organització de la Caminada Popular compta amb la col·laboració del Centre Excursionista de Castellar (que va organitzar la prova entre els anys 1988 i 1999), ADF, el Club Atlètic Castellar, la Comissió de Festes, Colònies i Esplai Xiribec, Ràdio Club Castellar, La Colla del Senglar i Joan Roura, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Podeu consultar tota la informació sobre l’edició de 2016 de la Caminada Popular clicant aquí.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40