Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la sessió.
Imatge d'un moment de la sessió.

El Geoportal del web de l’Ajuntament inclou un mapa amb 276 activitats dels polígons industrials

Dilluns 24 de juliol de 2017

Aquesta nova funcionalitat es va presentar en el marc de la Mesa per a l’Ocupació i la Promoció Econòmica

El Geoportal, l’eina d’informació geogràfica del portal municipal www.castellarvalles.cat, inclou des d’aquest mes de juliol un mapa intercatiu amb 276 activitats econòmiques localitzades als polígons industrials de Castellar del Vallès. Dimecres passat, 19 de juliol, es va presentar aquesta nova funcionalitat del plànol web en el marc de la Mesa per a l’Ocupació i la Promoció Econòmica.

L’eina possibilita accedir sobre plànol a les dades de contacte (adreça, telèfon, pàgina web...) de totes les empreses de Can Carner i el Pla de la Bruguera, a partir del creuament d’una base de dades facilitada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb el registre d’activitats econòmiques de què disposa l’Ajuntament. L’aplicació permet classificar les empreses segons la tipologia i alhora visualitzar les naus industrials buides.

El Geoportal, desenvolupat sobre la cartografia municipal, mostra en l’actualitat un total de cinc capes temàtiques: el carrerer (que inclou l’enllaç a equipaments) el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i el mapes de mobilitat, residus i activitats econòmiques. La intenció és que en els propers mesos es pugui afegir un nou mapa sobre les activitats comercials i de serveis del municipi.

L’eina es pot consultar a http://geoportal.castellarvalles.cat/galeria.

Altres temes

Durant la sessió de la Mesa, també es va presentar les accions que està duent a terme el municipi en matèria d’economia social i solidària. En aquest sentit, es va explicar que l’Ajuntament forma part d’una xarxa de 33 municipis que treballarà conjuntament per a la dinamització d’aquest àmbit. En l’actualitat, s’està realitzant un treball de camp per identificar les iniciatives que podrien conformar un primer mapa de l’economia social i solidària del municipi.

D’altra banda, la Mesa per a l’Ocupació i la Promoció Econòmica també va tractar diversos indicadors vinculats al mercat de treball. Entre d’altres, es va destacar que la taxa d’atur al municipi del passat mes de maig es va fixar en un 10,87%, el que suposa una disminució del 12,1% en el darrer any. Castellar compta amb un total de 1.214 persones desocupades, 138 menys respecte el maig de 2016.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40