Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les targetes moneder es distribuiran a través de Creu Roja.
Les targetes moneder es distribuiran a través de Creu Roja.

Castellar del Vallès iniciarà dilluns la distribució de 216 targetes moneder entre els beneficiaris de les beques menjador

Divendres 27 de març de 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès, a través de l’organització Creu Roja, ha engegat el procés per a la distribució de 216 targetes moneder entre les famílies de la vila amb infants que tenen aprovat un ajut de menjador escolar del Departament d’Ensenyament de la Generalitat per a aquest curs. Així, les famílies han estat informades per part dels Serveis Socials municipals i rebran les targetes als seus domicilis a principis de la setmana vinent.

Les targetes es podran utilitzar per adquirir aliments a qualsevol establiment d’alimentació. Inicialment, estan carregades amb un import corresponent a 10 dies d’àpat de migdia (un total de 40 euros), que es recarregarà automàticament amb 4 euros més per cada dia de tancament dels centres escolars.

La Generalitat de Catalunya ha fet arribar les targetes al Consell Comarcal del Vallès Occidental, que és qui s’ha encarregat de fer-les arribar als ajuntaments. A més, el Consell Comarcal ha elaborat un document de preguntes freqüents sobre l’ús d’aquestes targetes moneder, que es pot consultar al web municipal, www.castellarvalles.cat/targetesmoneder.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40