Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Josep Pisa Sánchez, amb l'alcalde i el seu fill durant l'acte de lliurament de la Medalla Centenària.
Josep Pisa Sánchez, amb l'alcalde i el seu fill durant l'acte de lliurament de la Medalla Centenària.

Josep Pisa Sánchez rep la Medalla Centenària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Dimecres 3 de novembre de 2021

El castellarenc Josep Pisa Sánchez va rebre ahir dimarts la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya, en un acte que es va dur a terme a la Fundació Obra Social Benèfica i que va comptar amb l’assistència de l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez i del regidor de Cicles de Vida, Dani Pérez, a més de familiars i personal de la residència.

Josep Pisa Sánchez va néixer a Lleida el 2 de novembre de 1921. La dedicació professional al sector del tèxtil el va dur a Sabadell, on va treballar en tres empreses diferents d’aquest ram. Aficionat a la pesca, el ciclisme i al motor, des de fa un temps que viu a Castellar, a prop del seu fill Pere.

La Medalla Centenària és un reconeixement de la Generalitat lliurat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a totes les persones residents a Catalunya que han complert 100 anys d'edat o que estan a punt de complir-los. Es tracta d'una medalla commemorativa personalitzada, gravada amb el nom de la persona i l'any de celebració del seu centenari.

Josep Pisa Sánchez s’ha afegit a la llista de persones empadronades a Castellar del Vallès que han arribat a complir cent anys. En l’actualitat, a la vila hi ha 8 persones que superen el segle de vida, 7 dones (2 de 100 anys, 2 de 101 anys, 2 de 102 anys i 1 de 103 anys) i 1 home de 100 anys.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40