Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Foto de grup dels participants a la sortida.
Foto de grup dels participants a la sortida.

Castellar estrena un itinerari d’escolta activa de la natura i el bosc

Dijous 9 de juny de 2022

En el marc de la programació del Dia de la Salut de les Dones, Castellar del Vallès ha estrenat avui l’itinerari de natura “Camina, sent i cuida’t”, un nou recorregut de 3,5 km pels entorns de la vila que proposa una experiència sensorial de relació amb la natura i el bosc.

La iniciativa, impulsada per les regidories de Feminisme i Esports amb la col·laboració del Centre Excursionista de Castellar, és complementària al projecte “Banys de bosc”, que ofereix caminades i estades al bosc amb efecte terapèutic i guaridor. A diferència d’aquest, però, compta amb un recorregut una mica més exigent, de 190 metres de desnivell positiu, que és apte per a totes les edats.

L’itinerari compta amb diversos cartells posats en arbres que conviden a fer una escolta activa del bosc. Aquests rètols inclouen missatges com ara “Repecta’m”, “Cuida’m”, “Escolta’m”, “Estima’m” o “Relaxa’m” i es poden anar trobant al llarg d’un recorregut circular que té l’Era d’en Petasques com a punt de sortida i arribada i passa per espais com la font dels Casots, el menhir de pedra seca del CEC i el pla del Palau.

A la sortida que s’ha fet avui han participat una trentena de persones.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40