Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Tràmits municipals

La pàgina s'ha generat el 20/04/2024 02:36:41

Obtenció de targetes d'autobús V1-rosa per majors de 65 anys

Àmbit | Transport i mobilitat

L’Ajuntament de Castellar del Vallès, a través de les seves polítiques socials de serveis a les persones, vol promoure i facilitar l’accés al transport públic en els desplaçaments propers i facilitar la mobilitat a les persones grans. A tal efecte ha creat la targeta d’autobús V1-rosa.

La targeta d’autobús V1 és un document de caràcter personal i intransferible que permet 10 viatges sense transbordament a les línies d’autobús que operen al nostre municipi. La targeta de venda als punts establerts és de color verd, a la qual s’incorpora una nova targeta municipal d’autobús V1 de color rosa, com eina de concessió als beneficiaris/àries de 10 viatges bonificats.

El programa consisteix en lliurar una targeta de bus V1-verda esgotada, adquirida per compra als punts establerts, i després de verificar els requisits d’accés, es lliurarà des de l’Ajuntament una nova targeta d’autobús V1-rosa, que no serveix per a fer intercanvi.
Com a màxim es podrà fer intercanvi d’una targeta V1-verda cada 2 mesos, amb un màxim de sis targetes anuals per persona.

Qui ho pot sol·licitar | Les persones majors de 65 anys i empadronades a Castellar del Vallès
Quan es pot sol·licitar | En qualsevol moment, però amb un intercanvi com a mínim cada 2 mesos
Presencial |
Documentació |

El Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) serà el responsable de revisar a través del padró municipal d’habitants del compliment dels requisits per part de la persona sol·licitant.
En cas favorable, se l’afegirà a un registre de persones beneficiàries de la targeta V1-rosa.
El SAC farà l’intercanvi en mà al titular, que entregarà la targeta V1-verda comprada per rebre la targeta V1-rosa, anotarà en aquesta el nom i portarà un registre recollint la data de la targeta lliurada a cada persona beneficiària.

Cost |

Gratuït

Informació legal | Normativa reguladora del programa per a promoure i facilitar la mobilitat de la gent gran en transport públic

Necessites ajuda?

Si necessites ajuda en la tramitació electrònica, accedeix al Servei de suport en la Tramitació Electrònica.

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40