Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde, Ignasi Giménez, i el regidor de Manteniment, Pepe Leiva, juntament amb els 10 treballadors del pla d'ocupació.
L'alcalde, Ignasi Giménez, i el regidor de Manteniment, Pepe Leiva, juntament amb els 10 treballadors del pla d'ocupació.

10 persones en situació d’atur s’incorporen a la Regidoria de Manteniment per un període de sis mesos

Dilluns 25 de juliol de 2016

La contractació s’ha dut a terme a través del Programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social de la Diputació de Barcelona

10 persones es van incorporar el passat dimecres 20 de juliol, a la plantilla de l’Ajuntament de Castellar del Vallès a través d’unes subvencions atorgades per la Diputació de Barcelona dins del “Programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social”.

Els treballadors s’incorporaran a la Regidoria de Manteniment i desenvoluparan les funcions següents: 2 oficials de 1a especialitat jardineria, 2 oficials de 1a especialitat paleta, 1 oficial de 1a especialitat pintura, 2 peons de brigada de jardineria, 2 peons de brigada de paleta i 1 peó de brigada de pintura. Tots ells tenen un contracte de sis mesos, a jornada sencera, que finalitzarà el proper mes de gener de 2017.

Per poder accedir a aquests llocs de treball, entre d’altres requisits, calia que les persones sol·licitants estiguessin en situació d’atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació i al Servei d’Ocupació de Catalunya, i no trobar-se donades d’alta en cap dels règims de la Seguretat Social.

Dins aquesta mateixa convocatòria, l’Ajuntament ja va incorporar el passat 11 de juliol quatre persones més: tres treballen com a auxiliars administratives, al departament d’Habitatge dins de la Regidoria de Salut, Serveis Socials i Habitatge, a la Regidoria de Manteniment i a l’Escola Municipal d’Adults. La quarta ocupa un lloc d’administrativa a Serveis Socials. Totes elles també tenen un contracte de sis mesos, a jornada sencera, que finalitzarà el proper mes de gener de 2017.

Val a dir que també, en el marc del mateix programa, l’Ajuntament està duent a terme aquests dies el procés de selecció d’un lloc de treball de tècnic/a mitjà/na de prospecció d’empreses. 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40