Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la sessió.
Imatge d'un moment de la sessió.

Una vintena de persones s’interessen pel projecte MetallVallès en una sessió informativa organitzada per l’Ajuntament

Dilluns 14 de novembre de 2016

Una vintena de persones han van assistir divendres al matí a una sessió informativa sobre el projecte MetallVallès que s’ha dut a terme al Servei Local d’Ocupació, ubicat a l’Espai Tolrà. La sessió, organitzada per l’Ajuntament, és una de les propostes adreçades a la població amb l’objectiu de donar a conèixer les possibilitats laborals que ofereix el sector del metall.

El de Castellar és un dels Ajuntaments, juntament amb els de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès, que participa en aquest projecte promogut per la Diputació de Barcelona i la Mancomunitat de Catalunya que fomenta l’ocupació al sector del metall del territori i que s’adreça a persones en situació d’atur inscrites a l’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants de feina.

Així, durant la reunió programada divendres, es van presentar les accions que s’inclouen en el projecte MetallVallès, centrades en l’orientació laboral i l’acompanyament en la recerca de feina (revisió i millora dels CV, tallers i canals de recerca de feina, jornades, etc.), la formació especialitzada per atendre les demandes de les empreses (soldadura, control numèric, etc.), pràctiques en empreses, contactes amb empreses del sector (visites, networking, etc.) i ofertes de treball.

El projecte ofereix també altres serveis a les empreses, com ara l’acompanyament en la detecció de les seves necessitats i en processos de selecció.

Totes aquestes accions es gestionen als ajuntaments esmentats. En el cas de Castellar, cal adreçar-se al Servei Local d’Ocupació, presencialment al carrer de Portugal, 2, al telèfon 93 714 40 40 o enviant un correu electrònic a borsa@castellarvalles.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40