Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la primera sessió del curs, que va tenir lloc dilluns 28 d'octubre.
Imatge d'un moment de la primera sessió del curs, que va tenir lloc dilluns 28 d'octubre.

Comença un curs de formació ocupacional d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents

Dimarts 29 d'octubre de 2019

Una dotzena d’alumnes han començat aquesta setmana a Castellar del Vallès un curs d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents. Es tracta d’una de les tres formacions ocupacionals gratuïtes que l’Ajuntament oferirà durant aquest any, adreçades a persones en situació d’atur i subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons social Europeu.

El curs tindrà una durada de 480 hores i finalitzarà durant el mes d’abril de 2020. D’altra banda, el proper mes de desembre engegarà el segon curs, d’anglès A2, de 190 hores, mentre que al gener, un cop finalitzat aquest curs d’anglès A2, en començarà un altre d’anglès B1, de 280 hores de durada.

Val a dir que les inscripcions als cursos d’anglès encara són obertes, al Servei Local d’Ocupació (Espai Tolrà, c. de Portugal, 2), trucant al telèfon 93 714 40 40 o enviant un correu electrònic a l’adreça rbosch@castellarvalles.cat. També queden dues places vacants al curs d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents. Cal tenir en compte que, per poder accedir a qualsevol dels tres cursos, cal estar inscrit com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (c. de la República, 45-47 de Sabadell) abans de l’inici del curs.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40