Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 09:17:52

Ple Extraordinari 12 de març de 1982

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es donà compte de les principals disposicions publicades en el “Boletín Oficial del Estado”, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i el “Boletín Oficial de la Provinicia”.

- Adopció dels següents acords:

  1. Encarregar la gestió administrativa i tècnica de l’execució de l’obra “Ampliació de cabdals, reparació conduccions i ampliació xarxa d’aigua” a la Diputació Provincial de Barcelona.
  2. Autoritzar al senyor Alcalde, per contractar un préstec fins a dotze milions vuit-centes cinquanta-cinc mil pessetes, per tal de cobrir el finançament de l’obra.
  3. Comunicar els precedents acords al Departament de Governació; Direcció General d’Administració Local; Pla d’Obres i Serveis de Catalunya, i a la Diputació Provincial de Barcelona.

 

- Ratificar l’acord pres per la Comissió Municipal Permanent el passat dia 4 de març, sobre la novació del contracte del senyor Nadal Queraltó.

- Adopció dels següents acords:

  1. Aprovar la proposta de cessió gratuïta de terrenys a l’Ajuntament per la Junta de Compensació del Pla de la Bruguera, redactada per l’Arquitecte municipal.
  2. Comunicar a la Junta de Compensació del Pla de la Bruguera el precedent acord.

 

- Atès que aquest Ajuntament Ple aprovà inicialment els estudis de detall “Y-16”, Illa - Carretera de Sentmenat, carrer Clavé, i carrer Mestre Ros; i “V-2”, Illa Avinguda Sant Esteve, carrer Puigvert, carrer Catalunya i carrer Santiago Rusiñol; s’adopten els següents acords:

  1. Aprovar inicialment els estudis de detall.
  2. Obrir el tràmit d’informació pública mitjançant anunci durant quinze dies, notificant a propietaris i afectats.

 

- Aprovació per unanimitat i de manera provisional, de les modificacions del Pla General d’Ordenació.

- Aprovació per unanimitat dels següents acords:

  1. Aprovar provisionalment els projectes de pavimentació dels carrers Ali-Bey i Avinguda 11 de Setembre, Plaça Mossèn Cinto i de les voravies del carrer Josep – Maria Valls.
  2. Elevar els respectius expedients a la Comissió Provincial d’Urbanisme per la seva aprovació definitiva.

 

- Aprovació per unanimitat l’acord de sol·licitar  del Consorci Provincial per la gestió i Inspecció de les Contribucions Territorials, la realització per mitjà del mateix dels treballs per la revisió dels valors de Cadastre Urbana, en aquest Municipi.

- Cessió d’ús a INSALUD d’un local per l’ambulatori.

- Adhesió a la resolució del Parlament de Catalunya en la que es sol·licita la retirada o devolució de la LOAPA de les Corts Generals.

- Dubte resolt relatiu a la tanca del pati de la Societat de Caçadors.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40