Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 11:26:41

Ple Extraordinari 21 de juliol de 1983

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es donà compte de les principals disposicions d’interès publicades.

- Ratificació i aprovació de l’acord pres per la Comissió Municipal Permanent, del Pla Experimental d’Ocupació Juvenil.

- Demanar a la Direcció Provincial de Instituto Nacional de Empleo, una subvenció per atendre el pagament de la mà d’obra, que s’ocuparà en les obres de manteniment del Col·legi Públic “Mestre Pla”.

- Destinació a obres d’entreteniment i millora d’edificis, instal·lacions, vies públiques i jardins, la quantitat d’UN MILIO QUATRE-CENTES VUITANTA MIL pessetes, amb càrrec al Pressupost Municipal Ordinari.

- Aprovació de forma definitiva de l’estudi de detall del sector Bonavista.

- Considerar definitivament aprovat el projecte de pavimentació de l’Av. 11 de Setembre d’aquesta vila.

- Reconeixement de la valuosa tasca de la Junta del Jardí d’Infants “EL CORAL”, i cessió de la finca, propietat municipal, situada al c/ Torres, tal com fins ara.

- Incompatibilitat treballadors municipals: declaració que no s’aprecia incompatibilitat, que pugui comprometre la imparcialitat o independència professional, ni s’aprecia que hi hagi cap situació que impedeixi l’estricte acompliment de llurs deures.

- Reconeixement a Anna-Maria Santasuana i Sallès, a tots els efectes, el dotzè trienni, des del dia 3 de maig de 1983. Reconeixement a Antonia Altimira i Munt, el tercer trienni, des del dia 1 de juny de 1983.

- Aplicació als funcionaris de plantilla les retribucions bàsiques assenyalades en l’article 1er. del Reial Decret -Llei 3/1983.

- Procediment al desnonament de la vivenda municipal emplaçada al núm. 32 de la Cra. De Sentmenat.

- Acord de fixar en TRETZE pessetes amb ONZE cèntims el metre cúbic d’aigua el preu a satisfer a “SOCIEDAD DE ABASTECIMIENTOS URBANOS Y RURALES” per l’Ajuntament, durant el període de 1er de gener fins a 31 de desembre de 1983, per la gestió del servei d’abastament d’aigua de la població, segons contracte.

- Autoritzar a la “SOCIEDAD DE ABASTECIMIENTOS URBANOS Y RURALES”, a incloure en els rebuts d’aigua l’increment de tarifa de Sanejament per l’import de 3,41 pessetes per metre cúbic facturat als abonats domèstics i 3,75 pessetes per metre cúbic facturat als industrials.

- Ratificar els acords adoptats per la Comissió Municipal Permanent, en sessió ordinària celebrada el proppassat 22 de juny, en referència al canvi de destí de la subvenció de les pistes d’atletisme.

- Ratificar els acords adoptats per la Comissió Municipal Permanent, en sessió celebrada el dia 16 de juny proppassat, en referència a la contractació de personal per a les piscines.

- Atesa la llarga llista de feines pendents d’efectuar per l’Enginyer Municipal, es designa amb efectes del dia 12 de juliol proppassat, a Esteve Font i Renom, Enginyer Municipal de l’Ajuntament, diverses estipulacions.

- Atès que segons la premsa diària, el Govern de l’Estat espanyol va decidir interposar recurs davant del Tribunal Constitucional contra dos articles de la Llei de Normalització Lingüística  del Parlament de Catalunya, es mostra el rebuig de l’Ajuntament a tal acte.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40