Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 15:25:54

Ple Extraordinari 30 de novembre de 1984

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es donà compte a l’Ajuntament en Ple de les principals disposicions publicades.

- Aprovació provisional dels projectes d’instal·lació d’enllumenat públic del sector anomenat “Cases Villaró” i l’aïllament tèrmic del Col·legi Sant Esteve.

- Designació del representant per la Constitució d’una Mancomunitat per la Gestió del Pla de Sanejament de la Generalitat.

- Acord d’aprovar el Reglament del Consell Municipal d’Ensenyament annex, un exemplar del quan s’incorporarà a l’expedient de la present sessió.

- Acord d’establir amb la Generalitat de Catalunya – Direcció General de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments, un conveni de col·laboració  per a la prevenció i extinció d’incendis i de salvaments, amb unes clàusules establertes.

- Aprovació de l’Escut heràldic d’aquesta Vila.

- Acord de desestimar el recurs de reposició interposat per Josep Anton Amescua i Romañach, i Antoni Camacho i Espinar, concessionaris del servei de recollida d’escombraries, contra acord d’aquest Ajuntament adoptat en sessió extraordinària del Ple, de data 24 de juliol proppassat, pel qual es fixà el preu del servei de recollida d’escombraries, any 1984.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40