Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 15:21:26

Ple Extraordinari 8 de maig de 1987

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Ratificació de l’acord pres per la Comissió de Govern, en sessió del proppassat dia 2 d’abril.

- Ratificació de l’acord pres per la Comissió de Govern a dia 23 d’abril de 1987, d’interposar recurs contenciós –administratiu.

- Acord de comparèixer com a part demandada en el recurs contenciós –administratiu, interposat davant la Sala Segona de l’Audiència Territorial de Barcelona per part de Construccions Castellar, S.A.

- Acord de donar el nom de “Miquel Pont” a l’Auditori Municipal que s’està construint, per ésser una obra significativa de les executades durant el seu mandat, i a la que dedicà molt esforç i il·lusió.

- Acord d’adjudicar en exclusiva, mitjançant concurs públic, el servei de Pompes Fúnebres i conducció de cadàvers en el terme municipal de Castellar del Vallès.

- Acord d’acceptar la inclusió en el Programa d’Acció Municipal de la Diputació de Barcelona de l’obra detallada en l’acta.

- Acord de reconèixer les obligacions produïdes amb anterioritat a l’1 de gener de 1987, que figuren detallades en l’annex que es transcriu, per no disposar de consignació pressupostària en l’agrupació de Resultes de Despeses de la liquidació del Pressupost de 1986.

- Modificació de crèdits dintre del Pressupost General de 1987.

- Acord d’acceptar la proposta de la senyora Anna Maria Gallisà i Mitjans, de renunciar al dret de pas que té sobre la finca propietat municipal, amb la condició de que l’Ajuntament pugui utilitzar una superfície edificada de pati.

- Acord d’aprovar definitivament la constitució de les Entitats Urbanístiques de conservació de les obres d’urbanització i manteniment de les dotacions i instal·lacions dels serveis públics dels Plans Parcials “Can Font” i “Castellar – Residencial”, d’aquest terme municipal, i també, els estatuts pels quals s’hauran de regir.

- Aprovació del projecte d’obra per a la construcció d’una Plaça a Sant  Feliu del Racó, situada a l’entrada del poble, redactat pels Serveis Tècnics municipals.

- Aprovació de les adaptacions realitzades en el projecte del Pla Parcial “Els Pedrissos”, indicades per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona als efectes escaients.

- Aprovació del projecte d’obra per a la construcció d’un Casal d’Avis al c/ Catalunya, redactat per l’arquitecte Joan Company i Umbert.

- Ratificació de l’acord pres per la Comissió de Govern, en sessió del proppassat dia 2 d’abril en referència a la integració de l’Ajuntament a l’Agrupació de Defensa Forestal de Castellar del Vallès.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40