Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 19:19:41

Ple Ordinari 25 de març de 1988

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Donar compte a l’Ajuntament dels Decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Aprovació inicial, si escau, del Reglament Especial d’Honors i Distincions.

- Autorització a “Sociedad de Abastecimientos Urbanos y Rurales, S.A. (S.A.U.R., S.A.)” perquè apliqui en els rebuts d’aigua l’increment de tarifa de sanejament per metre cúbic facturat als abonats domèstics i per l’ús industrial.

- Respectar la voluntat de l’Ajuntament de Caldes de Montbui i no posar cap mena d’impediment perquè aquest municipi pugui canviar de comarca, essent exclòs del Vallès Occidental i inclòs al Vallès Oriental.

- Ratificació de l’acord pres per la Comissió de Govern, en sessió celebrada el dia 3 de març de 1988.

- Aprovació de la rectificació del Padró Municipal d’Habitants referida a aquesta població, i exposar-la al públic per termini de quinze dies.

- Adhesió a la commemoració del Mil·lenari de la Constitució de Catalunya com a nació.

- Acord de donar suport a l’Associació per a la Delegació Olímpica de Catalunya, per tal de promoure la creació del Comitè Olímpic Català.

- Aprovació inicial de la modificació puntual al Pla General d’Ordenació de la Comarca de Sabadell, que ha estat redactada per l’Institut Català del Sòl i que està motivada per la modificació del Pla Parcial del Pla de la Bruguera, que es tramita simultàniament.

- Aprovació inicial de la modificació del Pla Parcial “Pla de la Bruguera”, tramitada per l’Institut Català del Sòl.

- Aprovació inicial de l’Estudi de Detall carrer Ripollet, per l’ordenació volumètrica de l'illa núm.1 del Pla Parcial de l’Eixample, promogut per en Francesc Ribas i Perez, en nom de “INMOBILIARIA VALLESANA 2000”, i redactat per l’Arquitecte Beatriu Llobet i Sans.

- Acord d’instar a la Direcció General de la Guàrdia Civil la construcció d’una nova caserna per les forces que té destacades aquí a Castellar.

- Aprovació inicial del projecte tècnic per la pavimentació de Castellar i Sant Feliu, i l’obertura d’un tràmit d’informació pública per termini de trenta dies.

- Acord de sol·licitar  la inclusió en el Pla d’Obres i Serveis de Catalunya, any 1988, de l’obra “Pavimentació de carrers de Castellar del Vallès i Sant Feliu del Racó”.

- Aprovació definitiva del Projecte d’Urbanització de la Zona Industrial “Can Nicolás” promogut per Josep Nicolas i Marin, i redactat per l’Enginyer Industrial Antoni Guixà i Arderiu.

- Denegació de l’aprovació inicial del Pla Especial “Memorial Park”.

- Acord de sol·licitar a l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, una ajuda per a equips bàsics d’atenció primària, consistent en una subvenció per a sufragar les dues terceres parts del sou d’un assistent/a social.

- Proposicions i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40