Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 19:22:18

Ple Ordinari 29 de juliol de 1988

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Donar compte a l’Ajuntament en Ple dels Decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària fins avui.

- Acord de ratificar íntegrament les actuacions de la representació d’aquest Ajuntament en la comissió negociadora del conveni col·lectiu entre aquest Ajuntament i la representació dels treballadors a través del Comitè d’Empresa.

- Convocació de les proves selectives per a la provisió de diferents places assignades a funcionaris de les escales d’Administració General i Especial, de la Plantilla Orgànica d’aquest Ajuntament.

- Convocació de les proves selectives de concurs i concurs - oposició per a la provisió, mitjançant contracte laboral indefinit dels següents llocs de treball inclosos a l’Oferta d’Ocupació Pública aprovada per a l’any 1988.

- Aprovar l’execució del projecte de clavegueram del sector C de l’Airesol, així com la imposició de Contribucions Especials als propietaris de les finques afectades.

- Aprovació, si s’escau, dels Comptes Generals del Pressupost General i d’Administració del Patrimoni, corresponents als exercicis de 1986 i 1987.

- Instal·lació al Ministeri d’Economia i Hisenda del Govern de l’Estat perquè destini un 10% del Pressupost General de 1989 al Fons Nacional de Cooperació Municipal, considerant que aquesta seria una aportació possible i ajudaria a iniciar un procés de descongestió econòmica dels Ajuntaments.

- Acceptació, si s’escau, de la cessió de parcel·les de l'urbanització “Can Font”.

- Aprovació, si s’escau, del Reglament del Consell Escolar Municipal.

- Acord que l’Ajuntament es responsabilitzi d’informar tots els joves pendents de fer el servei militar de la possibilitat que aquests tenen d’optar a la Prestació Social Substitutòria (PSS) i al mateix temps d’assabentar-los dels tràmits que cal fer.

- Proposicions i preguntes.

 

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40