Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 11:19:53

Ple Ordinari 29 de gener de 1991

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es donà compte a l’Ajuntament en Ple dels Decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Acord d’aprovar inicialment el Pla Especial d’Ordenació d’Usos Zona Institut -Pedrissos, redactat d’ofici.

- Acord de cedir gratuïtament en propietat a la Generalitat de Catalunya, per a la construcció d’un centre d’ensenyament de nivell secundari, del solar inventariat com a bé de propis redactats a l’acta.

- Acord de cedir gratuïtament a l’Associació “Confederació General de Treball” (C.N.T.), l’ús del local propietat d’aquest Ajuntament, situat en el carrer Sant Iscle núm. 30.

- Acord de ratificar el recurs de reposició de l’Alcaldia de data 18 de desembre de 1990, interposat davant la Comissió de Preus de Catalunya.

- Acord que amb efectes de l’1 de gener de 1991, el personal funcionari i el personal laboral d’aquest Ajuntament, percebran les retribucions bàsiques, el complement de destí i el complement específic, amb un increment del 6,26%, segons les quanties fixades en els annexos I, II i III de la resolució del 28 de desembre de 1990.

- Acord d’aprovar la Plantilla Orgànica d’aquest Ajuntament per a l’any 1991 que es conté en la documentació annexa a aquest dictamen i que forma part del mateix, comprenent el detall d’aquesta Planificació Orgànica.

- Acord de sol·licitar a la Junta de Sanejament de la Generalitat de Catalunya, un ajut econòmic determinat, destinat a l’adquisició del terreny per a ubicar-hi la depuradora.

- Moció sobre la Guerra del Golf.

- Assumptes sobrevinguts.

- Precs i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40