Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 19:20:47

Ple Ordinari 24 de setembre de 1996

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es notifica a l’Ajuntament en Ple els Decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió anterior.

- Acord de convocar les proves selectives per cobrir una plaça d’agent de la Policia Local, enquadrada dins el grup d’administració especial, subgrup serveis especials, classe: Policia local, grup retributiu: D. I aprovar les bases de la convocatòria.

- Acord d’aprovar inicialment els treballs de renovació del padró municipal d’habitants del municipi de Castellar del Vallès.  Així com d'exposar-los al púbic mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de la Província, durant el termini d’un mes.

- Acord d’aprovar inicialment les ordenances de neteja de la via pública i dels espais verds, i sobre la publicitat directa a les bústies.

- Acord d’aprovar els Comptes Generals de l’exercici de 1995, redactats de conformitat i tal com estableixi l’article 193.4 de la Llei 39/88, de 28 de desembre. Així com de trametre a la Sindicatura de Comptes aquest expedient de conformitat amb l’establert a l’article 193.5 de la Llei 39/88, abans del dia 15 d’octubre.

- Adjudicació de les obres de construcció del Pavelló de l’Eixample a l’empresa AUXINI, SA, segons oferta subscrita pels seus apoderats Srs. A Soriano Alsina i J B Argraz Duerto per un determinat preu.

- Designar com a festes locals, per a l’any 1997: dilluns, 15 de setembre, dia de la Festa Major, i el dia 19 de març, Sant Josep.

- Assumptes sobrevinguts.

- Suggeriments i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40