Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 17:14:00

Ple Ordinari 29 d’octubre de 1996

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es notifica a l’Ajuntament en Ple els decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Acord d’aprovar provisionalment la modificació de les ordenances fiscals que a l’acta s’indiquen, amb el percentatge i arrodoniment que s’expressa per cada una d’elles.

- Acord d’aprovar l’Expedient núm. 4 de Suplements i Crèdits Extraordinaris al Pressupost de l’exercici de 1996.

- Acord d’adjudicar per administració, les obres de rehabilitació de la Casa Botafoc, essent el propi Ajuntament de Castellar del Vallès qui executi les obres seguint les directrius del PCAL i de la Direcció general de l’INEM, amb la finalitat primordial de desenvolupar-hi l’Escola Taller. Així com de notificar aquest acord a la Diputació de Barcelona i a la Direcció General de l’INEM.

- Acord de sol·licitar a la Generalitat de Catalunya, l’establiment d’un conveni de col·laboració amb el Departament de Treball, per tal d’establir, per a aquest Ajuntament, un punt d’informació i orientació dins els Pla experimental de foment i suport a l’autoocupació i servei d’autoempresa, així com de facultar el Sr. Alcalde a les gestions que siguin necessàries per al bon fi de l’acord.

- Acord d’alienar en pública subhasta la parcel·la municipal, del carrer de la Noguera, en el polígon industrial de Can Carner, amb les condicions que figuren en el plec administratiu que regirà en la subhasta.

- Aprovar el plec de condicions economicoadministratives, amb el preu de licitació de 14.280.000 pessetes, millorable a l’alça.

- Acord de manifestar el total desacord, perquè a més de perjudicar a la immensa majoria dels ciutadans afecta també a nivell municipal, ja que generarà una considerable reducció econòmica en la política d’assignació pressupostària i de subvencions als locals.

- Assumptes sobrevinguts.

- Suggeriments i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40