Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 17:15:04

Ple Ordinari 28 de gener de 1997

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es notifica a l’Ajuntament en Ple els decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Acord d’adjudicar el terreny industrial de superfície 1440 m2, que s’ubica al carrer de la Noguera, del polígon industrial de Can Carner, a CORGRAP SA, que segons oferta subscrita pel seu representant legal ofereix el preu de 14.500.000 pessetes.

- Acord de demanar a la Generalitat de Catalunya l’exempció de qualificació i informe per la Comissió territorial d’indústria i activitats classificades de Barcelona, de totes les activitats corresponents a la Categoria II, pel municipi de Castellar del Vallès.

- Acords d’anul·lar i deixar  sense efecte la convocatòria i les bases aprovades per l’Ajuntament en Ple, en data 24 de setembre de 1996.

- Convocar proves selectives per a cobrir en propietat tres places d’agent de la Policia Local, enquadrades dins el grup d’administració especial, subgrup serveis especials, classe Policia Local, grup retributiu: D. I aprovar les bases selectives de la convocatòria.

- Acord de modificar l’ordenança reguladora de la “qualitat sonora de la Vila”, en l’apartat 1 de l’article 3r, i l’article 17 segons redactat que es recull a l’acta:

  1. Cantar o parlar en un to excessivament alt a l’interior dels domicilis particulars i a les escales, patis dels habitatges o en altres espais exteriors o públics, des de les 10 hores de la nit fins a les 8 hores del matí.
  2. A més de qualsevol altra disposició d’aquesta secció, cap persona pot fer funcionar un vehicle de moto de forma que origini sorolls excessius o estranys.

 

- Acord d’aprovar la contractació d’una operació de tresoreria d’import 150.000.000 de pessetes, amb el Banc Espanyol de Crèdit, de conformitat amb les condicions financeres especificades a l’acta.

- Assumptes sobrevinguts.

- Suggeriments i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40