Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 17:12:38

Ple Ordinari 29 d’abril de 1997

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es notifica a l’Ajuntament en Ple els decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Acord d’aprovar de manera inicial el “projecte d’enllumenat públic de Ca n’ Avellaneda” redactat per el Sr. Francesc Grau Capel, enginyer tècnic i que té un pressupost de 145.518.003 pessetes, IVA inclòs.

- Acord de ratificar les actuacions portades a terme per la Comissió de Govern, i per l’Alcaldia, en les resolucions anteriorment esmentades a l’acta i donar per aprovat:

  1. El projecte de renovació de la carretera de Sentmenat 1a fase.
  2. L’adjudicació de les obres a COPCISA, per un import de 33.947.275 pessetes, IVA inclòs, amb el requisit del dipòsit de fiança.

 

- Aprovació de l’Expedient núm.2 de Suplements i Crèdits Extraordinaris al Pressupost d’acord amb els detalls especificats a l’acta.

- Aprovació del Pla de Salut Municipal que defineix les accions de “protecció de salut” dins de les atribucions de l’Ajuntament i desenvolupa el programa de “promoció de la salut” adequat a l’educació i millora dels estils de vida.

- Acord d’aprovar l’adhesió d’aquest municipi a la Xarxa Catalana de Ciutats i Pobles Saludables.

- Acord de sol·licitar formar part de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat, així com de facultar al Sr. Alcalde, als tràmits que siguin necessaris i en especial a subscriure els corresponents convenis d’adhesió o cooperació administrativa.

- Acord d’adherir-se a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) i acceptar-ne els principis bàsics.

- Acord de demanar que se segueixi vetllant perquè es promogui una interrelació d’activitats esportives en l’àmbit dels Països Catalans.

- Acord d’adherir-se a la campanya d’ajuda al poble Saharaui, duent a terme una campanya d’informació i sensibilització en diversos aspectes.

- Acord d’adherir-se a la resolució del Consell de Representants dels Governs dels Estats membres de la Unió Europea, proclamant l’any 1997, com a any Europeu contra el racisme.

- Assumptes sobrevinguts.

- Suggeriments i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40