Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 09:04:32

Ple Extraordinari 7 de juny de 1990

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Acord d’aprovar inicialment la modificació puntual al Pla General d’Ordenació de la Comarca de Sabadell, al Sector Camp de Futbol, consistent, en limitar la qualificació d’equipament esportiu al necessari pel correcte funcionament del Camp de Futbol, deixant la resta de l’espai com a plaça pública que dona accés al camp i delimitant en aquesta plaça una zona edificable destinada a ús residencial.

- Acord d’aprovar inicialment la modificació de l'ordenança reguladora de les intervencions de l’usuari en la zona qualificada pel Pla General com de 5a (subjecte anterior ordenació volumètrica); en el sentit de suprimir l’article 9 i substituir el redactat dels articles 3 i 13 pel següent: “S’admeten els següents usos: residencia unifamiliar, oficines, comercial (amb excepció activitat de bar), sociocultural i educatiu".

- Acord de donar conformitat a la sol·licitud de dissolució de l'Entitat Urbanística de Conservació del sector Castellar Residencial. 

- Adjudicació definitiva de les obres de construcció d’una piscina coberta i pas de vianants del centre poliesportiu de l’Eixample.

- Adjudicació definitiva de les obres de remodelació del Passeig.

- Acord de fixar, per l’any 1990, amb efectes de l’1 de gener, en 21.840.947 pessetes, la retribució a abonar al senyor Antoni Camacho i Espinar, legal representant de SEREDI, S.A., per la prestació del servei de recollida d’escombraries. Dita retribució s’entén amb l’Impost sobre el valor afegit inclòs.

- Acord de fixar en 30,23 pessetes el metre cúbic (m3) d’aigua, el preu a abonar a “Sociedad de Abastecimientos Urbanos y Rurales S.A.", per l’Ajuntament, durant el període del 1er de gener fins a 31 de desembre de 1990, per la gestió del servei d’abastament d’aigua de la població, segons contracte.

- Acord de modificar les vigents tarifes del servei d’abastament d’aigua potable, d’acord amb el detall especificat a l’acta.

- Acord de convocar proves selectives per a la provisió de diferents places assignades a funcionaris de les Escales d’Administració General i Especial, de la Plantilla Orgànica d’aquest Ajuntament: 1 Sots – Escala Auxiliar d’Administració General i 2 Guàrdies de la Policia Local.

- Acord de convocar proves selectives d’oposició, concurs i concurs-oposició per a la provisió mitjançant contracte laboral indefinit dels  llocs de treball inclosos a l’Oferta d’Ocupació Pública aprovada per a l’any 1990.

- Acord d’aprovar la relació d’Entitats i Nuclis de població referit a aquest terme i data 1-1-90, que ha tramés la Delegació d’Estadística i que s’annexa en el present dictamen.

- Moció relativa a la recepció Canal 9 TELEVISIÓ VALENCIANA TV3 CATALUNYA.

- Acord d’aprovar el projecte de contracte de préstec amb el Banc de Crèdit Local d’Espanya, S.A. d’import 176.000.000 pessetes, la qual minuta s’annexa al dictamen, facultant a l’Alcalde per la seva signatura.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40