Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 09:15:57

Ple Extraordinari 30 de setembre de 1982

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Ratificació de l’acord adoptat per la Comissió Municipal Permanent, en el qual s’aprova la llicència sol·licitada per la Societat de Caçadors Castellarenca per a construir un edifici per local social en planta baixa i vivendes a les 3 plantes pis, al municipi.

  1. Interposar recurs d’alçada a tal sol·licitud.
  2. Demanar la suspensió d’executivitat de la llicència atorgada per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona, per tal d’evitar perjudicis de difícil o impossible reparació.

 

- Renúncia al càrrec de regidor del senyor Salvador Gàzquez i Calvo.

- Designació del representant d’"Unitat d’Esquerres per Castellar” a la Comissió Municipal Permanent, en substitució de Salvador Gàzquez i Calvo.

- Aprovació de la Taula de Valors de l’Impost de Plus-Vàlues, Bienal 1983-1984.

- Aprovació per unanimitat de la taxa per utilització d’instal·lacions esportives, així com la seva Ordenança Fiscal reguladora i tarifa incorporada a la mateixa. Exposar al públic l’acord precedent en un termini de quinze dies hàbils.

- Aprovació de la modificació de les Ordenances Fiscals, i exposar tal modificació al públic per termini de quinze dies.

- Per tal de poder finançar les inversions que l'Ajuntament té previstes efectuar en el Col·legi Bonavista, Biblioteca Pública Municipal, Piscines, arranjament de vies públiques i adquisició de terrenys per equipament escolar, s’acorda per unanimitat l’obtenció d’un préstec per tal de finançar tals obres.

- Es donà per assabentat que s’havia dictat sentència absolutòria del procés penal seguit contra l’Esbart Teatral.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40