Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 15:25:18

Ple Extraordinari 6 de març de 1987

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Acord de contractar amb persona física, els treballs específics i concrets, no habituals, de revisió de la informació obtinguda en la Contribució Urbana, confecció de noves altes, actualització de dades i altres actuacions complementàries.

- Adjudicació del contracte a Maria Alba Torras i Sendra, havent acreditat solvència tècnica i coneixements pel desenvolupament del seu treball, objecte de contractació.

- Aprovació definitiva, si s’escau, del Reglament del Mercat Municipal.

- Acceptació de les ajudes incloses en el Pla d’Obres i Serveis de Catalunya, per al finançament de l’obra titulada “Construcció de pous de registre a la xarxa de clavegueram”.

- Aprovació del projecte d’obra per la construcció d’un dipòsit d’abastament d’aigua potable del sector “Bonavista” i part alta de la població, redactat per “Sociedad de Abasteciemientos Urbanos y Rurales, S.A” (SAUR).

- Aprovar el projecte d’obra per l’adaptació de la “Torre Balada”, redactat pels Serveis Tècnics municipals.

- Aprovació de la valoració econòmica del 10% de l’aprofitament mitjà, corresponent al Pla Parcial “Castellar - Residencial”, efectuada per l’Arquitecte Municipal.

- Recepcionar definitivament les obres d’urbanització i serveis del Polígon Industrial “Can Carner”.

- Declarar acomplertes totes les obligacions que garantien les esmentades escriptures i, en conseqüència, autoritzar a Josep i Lluís Valero i Armengol per a cancel·lar les hipoteques atorgades davant del notari Josep Aguirre i Charro, amb dates 3 de desembre de 1982, i 15 de novembre de 1983.

- Acceptació de la recepció provisional de les obres d’urbanització i instal·lacions, existents dins l’àmbit del Pla Parcial d’Ordenació “Castellar Residencial-I”.

- Aprovació inicial de l’estudi de detall de la finca “Can Nicolas”, promogut per Josep Nicolas i Marin.

- Acord d’obrir un període d’informació pública de 30 dies mitjançant anunci inserit al Butlletí Oficial de la Província i en els periòdics “AVUI” i “LA VANGUÀRDIA”, durant els quals es podran formular suggeriments o altres alternatives de plantejament per part de Corporacions, Associacions i particulars.

- Acord de nomenar representants d’aquest Ajuntament a la Mancomunitat intermunicipal Ripoll – Riu Sec, els regidors: Ferran Sánchez i Pallarés, Josep Caixach i Gamisans, mentre ostentin la seva condició de Regidors. Comunicar la precedent designació a l’Alcalde de Sabadell als efectes escaients.

- Aprovació definitiva del projecte d’Urbanització del Pla Parcial “Castellar – Residencial -2”.

- Sol·licitud a la Direcció General de l’Esport de Barcelona d’un ajut econòmic per portar a terme l’obra “Reformes i millores a la Sala de Gimnàstica i vestidor del Gimnàs Municipal”.

- Es donà compte de la pregunta formulada envers els danys ocasionats a la vegetació i arbrat per l’ampliació de la Carretera de Prats Lluçanès. Així com de l’assumpte relacionat amb la notificació de constrenyiment practicada al Jardí d’Infància “El Coral”, per deutes de la Seguretat Social.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40