Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 19:20:06

Ple Ordinari 7 de juny de 1988

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Donar compte dels Decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Aprovació de l’Oferta d’Ocupació Pública d’aquest Ajuntament  corresponent a l’any 1988 i que es conté en el document annex a aquest dictamen.

- Aprovar el projecte de contracte de préstec a concertar entre el “Banco de Crédito Local de España” i aquest Ajuntament, destinat a finançar l’execució de les obres d’adaptació de l’edifici de la “Torre Balada”, per estar destinat a Centre Cultural.

- Acord de sol·licitar i contractar diverses operacions de crèdit.

- Reconeixement d’obligacions anteriors a 1 de gener de 1988.

- Aprovació de l’expedient d’habilitacions i suplements de crèdit en el Pressupost General vigent, finançat íntegrament amb càrrec al Superàvit de la Liquidació del Pressupost General de 1987.

- Acord d’incrementar en un 4% la retribució que percep l’actual Alcalde Albert Antonell i Ribatallada, amb dret a percebre les dues pagues extraordinàries anyals reglamentàries per la mateixa quantia.

- Acord d’assenyalar, des d’aquest mes de juny, als membres electius de la Corporació les assignacions i compensacions redactades, i subvencionar tots els Grups Polítics Municipals, amb efectes des del primer de gener d’enguany, proporcionalment al nombre de Regidors que els integren.

- Aprovació provisional de la modificació del Pla General, sector “Pla de la Bruguera”.

- Aprovació definitiva de l’Estudi de Detall del carrer Ripollet, per l’ordenació volumètrica de l’Illa num.1 del Pla Parcial de l’Eixample, promogut per Fransesc Ribas i Perez, en nom “d’Inmobiliaria Vallesana 2000”, i redactat per l’arquitecte Beatriu Llobet i Sans.

- Aprovació definitiva del Projecte d’Urbanització corresponent al Pla Parcial “Els Pedrissos”, redactat per l’Arquitecte Beatriu Llobet i Sans, i presentat per Julio Añoveros Trias de Bes, en nom i representació “d’INTOVA, S.A.”.

- Aprovació inicial de l’estudi de detall de l’Illa núm.10 de “L’Eixample”.

- Divisió sectorial del Pla Parcial de “L’Eixample” a efectes d’execució de les obres d’urbanització.

- Proposicions i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40