Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 11:18:31

Ple Ordinari 26 de febrer de 1991

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es donà compte a l’Ajuntament en Ple dels Decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Acord de facultar a l’Alcaldia per a la presentació de la petició, i quantes gestions siguin necessàries, de concessió a l’empara de l’anterior disposició, davant la Direcció General de Serveis de Telecomunicació del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya.

- Adjudicació del servei de recollida domiciliària d’escombraries.

- Acord d’alienar mitjançant subhasta pública, la finca de propietat municipal, amb caràcter de bé de propis, l’illa situada a la zona de l’Eixample, entre els carrer: Jaume I, Ronda de Tolosa, Josep Tarradellas i l’Alguer.

- Acord d’aprovar les bases especials i el barem específic per a la provisió de lloc de treball de Secretaria, actualment en nomenament provisional en aquest Ajuntament, reservada legalment a funcionaris amb habilitació de caràcter nacional.

- Acord d’aprovar la refosa de la Modificació del Pla General de la Comarca de Sabadell, sector Camp de Fútbol, i trametre aquest text refós a la Direcció General d’Urbanisme.

- Acord d’acceptar la cessió, gratuïta i en compliment d’obligacions urbanístiques, que fa el Sr. Aurelio Ribas i Pérez, en nom d’IMPROMO, S.A., dels terrenys compresos dintre de l’àmbit de la Modificació del Pla General de la Comarca de Sabadell, sector del Camp de Futbol.

- Acord d’obrir un període d’informació pública, de 30 dies, mitjançant anunci inserit en el Butlletí Oficial de la Província, i en el diari “AVUI”, durant el qual es podrà formular suggeriments i, si escau, altres alternatives de planejament per part de les corporacions, associacions i particulars, pel que fa a la proposta del Pla Especial de Reforma Interior en el sector de "Can Serrador", comprés entre diversos carrers.

- Acord d’aprovar inicialment el Projecte d’Urbanització de la Zona de “Can Bernabé”, redactat per iniciativa privada.

- Donar compte de la liquidació del Pressupost de Comptes: Tresoreria, Viaps i Recaptació.

- Romanents de crèdit.

- Petició al B.C.L.E de canvi de destí de préstec.

- Reconeixement de crèdit.

- Assumptes sobrevinguts.

- Precs i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40