Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 09:06:49

Ple Extraordinari 16 de març de 1990

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Acord de declarar vàlida la subhasta celebrada el passat dia 23 de febrer i adjudicar definitivament la realització de les obres de clavegueram i pavimentació del sector C de l’Airesol, a l’empresa “Aridos, Transportes, y Maquinaria S.A.” (ATYMSA) de Cornellà per la quantitat de 47.168.913 pessetes, per haver fet la proposta més avantatjosa entre les admeses.

- Acord d’obrir un període d’informació pública de 30 dies, mitjançant anunci inserit en el Butlletí Oficial de la Província, i en els periòdics “AVUI” i “LA VANGUARDIA”, durant els quals es podran formular suggeriments i, si hi escau, altres alternatives de planejament per part de Corporacions, Associacions i Particulars, pel que fa a la proposta de modificació del Pla General al sector “Califòrnia”; illa compresa entre la Carretera de Sentmenat, c/ Sala Boadella, c/ Hospital i c/ Montcada.

- Acord de contractar mitjançant subhasta pública l’obra “Remodelació del Passeig”. Aprovar el Plec de Condicions Administratives Particulars que haurà de regir la contractació de les obres pel procediment esmentat.

- Aprovar inicialment el projecte tècnic de les obres de construcció d’una piscina coberta al Centre Poliesportiu de l’Eixample, redactat pels Arquitectes Arcadi Pla i Carles Ferrater. Obertura d’un tràmit d’informació pública per termini de 30 dies.

- Acord de contractar mitjançant subhasta pública l’obra “Construcció d’una piscina coberta i pas de vianants al Centre Poliesportiu de l’Eixample”.

- Acord de designar com a representant municipal a la Junta de Compensació del Polígon I del Pla de la Bruguera, al Sr. Alcalde Albert Antonell i Ribatallada.

Cercador










Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40