Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 09:06:35

Ple Ordinari 25 de setembre de 1990

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es donà compte a l’Ajuntament en Ple dels Decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió.

- Acord d’aprovar els Comptes Generals del Pressupost General i d’Administració del Patrimoni, corresponents a l’exercici de 1989, per estar degudament rendits i justificats.

- Acord de qualificar com a bé de domini públic, afectat al servei públic “d’abastament d’aigua”: la parcel·la de propietat municipal consistent en una porció de terreny en forma quadrangular i de superfície 25 m2., i un pou de 220m de profunditat, ubicats al punt quilomètric 11’2 de la Carretera de Sabadell a Prats de Lluçanès. Tot desestimant les al·legacions presentades per Antoni Barata i Gual i la Fundació Maria del Corral.

- Aprovació de ratificar el Decret de l’Alcaldia núm. 150/90, de 3 d’agost a on s’inicia l’expedient d’atermenament de la finca de titularitat municipal que es descriu com porció del terreny procedent de segregació del Mansó Olivet.

- Acord de reconèixer a Juli Boadella i Verges, Secretari d’aquesta Corporació, el complement de destí corresponent al nivell 28, i el complement específic corresponent als punts 12’75.

- Acord de manifestar l’acord d’unificar els imports de les sancions per infraccions a les normes de circulació comeses en les vies urbanes en la majoria de Municipis de la Comarca, i aprovar el quadre sancionador de les infraccions d’aplicació de la Llei de Tràfic i Seguretat Vial aportat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i que consta a l’expedient.

- Acord d’aprovar definitivament l’Estudi de Detall del sector “Califòrnia”, per l’ordenació  de volums edificables, promogut per l’Entitat “Proyectos Gikatila, S.A.”, representada pel senyor Francisco Ribas i Pérez, i redactat per l’arquitecte Antonio Carracedo i Arias.

- Aprovació inicial de l’estudi de detall del sector “Illes Can Serrador”.

- Aprovació provisional de la modificació del Pla General, al sector Camp de Futbol.

- Acord de desestimar l’escrit d’al·legacions formulat per diversos veïns del sector proper al Camp de Futbol, enregistrat d’entrada amb el número 1844, en base al present dictamen.

- Assumptes sobrevinguts.

- Precs i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40