Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

L'exposició es pot visitar fins al 3 de febrer al local del Grup Pessebrista de Castellar (c. Dr. Pujol, 26).
L'exposició es pot visitar fins al 3 de febrer al local del Grup Pessebrista de Castellar (c. Dr. Pujol, 26).

Del 2 de desembre de 2018 al 3 de febrer de 2019

Exposició

68a Exposició de pessebres a la Capella

La 68a edició de l’Exposició de Pessebres de la Capella ha escollit enguany els mitjans de transport com a tema que uneix tots els diorames de la planta baixa i també l’exposició del primer pis, i és per això que el títol és "Pessebres i mitjans de transport".

Així, a la planta baixa es poden veure 15 quadres i 4 vitrines, dues de les quals han estat elaborades pels set aprenents del taller de pessebres. Com cada any, els diorames estan ambientats en paisatges i indrets d’allò més variats i, en cadascun d’ells, es dona importància a un mitjà de transport diferent, des dels globus aerostàtics, als tramvies, o als submarins, entre d’altres.

D’altra banda, al primer pis hi ha exposada una mostra d’estris, miniatures i maquetes relacionades amb els mitjans de transport. D’entre elles, destaca una inèdita maqueta de tren en moviment de grans dimensions construïda per l’Associació d’Amics del Ferrocarril Vallès-Fer.

El cartell

Al cartell de l’exposició d'aquest any, dissenyat per Jaume Muntada, es pot veure Josep, Maria i Jesús dins el cotxet esperant la Vallesana, un mitjà de transport conegut per tots els castellarencs i castellarenques, en una marquesina del poble.

76è Concurs de pessebres

Recull les bases fins al dia de Nadal i fes la teva inscripció! La visita del Jurat serà el dia 30 de desembre.

Horari | Ds., dg. i festius d’11 a 13.30 h i de 17 a 20 h (passat Reis, només ds. i dg.); laborables del 24 de desembre al 4 de gener, de 17 a 20 h; horaris especials: dg. 16 de desembre, Marató de TV3, de 10.30 a 14.30 h i de 17 a 20 h; 29 de desembre, Nit del Pessebre, obert fins a la 01 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Grup Pessebrista de Castellar

Programa | Cicle Nadalenc 2018

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40