Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Punt de voluntariat

Voluntariat de Castellar del Vallès

L’Ajuntament de Castellar del Vallès promou la cultura de la participació a través de la figura del voluntariat. En aquest sentit, es vinculen les persones interessades a fer voluntariat en el municipi amb les entitat sense ànim de lucre que desenvolupen projectes en aquest àmbit.

La llei de Voluntariat (Llei 25/2015, del voluntariat, a totes les entitats sense ànim de lucre de Catalunya ) defineix l’Entitat de Voluntariat, com l’entitat privada sense ànim de lucre que acompleix activitats d’interès general, que ha decidit que la participació voluntària dels ciutadans és un valor imprescindible en la seva missió per a assolir les seves finalitats i que ha elaborat un programa de voluntariat que defineix i emmarca el valor i els espais de l’acció voluntària en l’entitat.

Estàs interessada o interessat en fer voluntariat?

En aquest directori pots consultar les entitats sense ànim de lucre de Castellar del Vallès que actualment tenen un programa de voluntariat. Si vols fer de voluntari/ària en alguna de les entitats de voluntariat o vols més informació no ho dubtis i posa’t en contacte amb l’entitat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40