Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Orientació a pares i tutors

Imatge promocional de l'Escola de Pares i Mares.
Imatge promocional de l'Escola de Pares i Mares.

Escola de Pares i Mares

Del 9 d'octubre de 2020 al 24 de juny de 2021

L'Escola de Pares i Mares és un projecte organitzat per la Regidoria d’Educació i la Regidoria d'Atenció Social i Salut Pública, amb la col·laboració de les AMPA dels centres escolars d'educació primària i d'educació secundària obligatòria de la vila.

L'objectiu general és facilitar informació i suport psicosocial i pedagògic que doti d'eines educatives útils a la família com a nucli encarregat de garantir el benestar dels infants i adolescents.

El programa proposa quatre tipus d’activitats (xerrades-col·loqui, seminaris, cicles de conferències i tallers pràctics) que tracten temes relacionats amb educació sexual, alimentació, relació pares-fills, problemes de conducta-adaptació (agressivitat, gelosia, hiperactivitat), evolució i creixement, adolescència, drogodependències, relacions socials i educació per l’oci, dificultats d’aprenentatge, situacions familiar o nous models familiars.

Les activitats es programen tenint en compte la demanda d’informació i la proposta de temes a treballar per part dels pares i mares, a través d’una comissió formada per membres de les diferents AMPA, un representant de la Regidoria d'Atenció Social i Salut Pública i un altre de la Regidoria d’Educació. Amb els anys, la programació s’ha anat adaptant a les propostes de les famílies participants de cada centre, amb la qual cosa s’ha diversificat el ventall de temes tractats i la possibilitat que qualsevol persona interessada pugui assistir a totes les sessions.

Actes celebrats

Dimarts 8 de junyDijous 3 de junyDel 17 de maig al 24 de maig
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40