Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Com arribar a Castellar?

Senyals
Senyals

Com arribar a Castellar?

Castellar del Vallès és un municipi situat al Vallès Occidental, molt a prop de les grans capitals de comarca, a 7 quilòmetres de Sabadell, a 11 quilòmetres de Terrassa i a 30 de Barcelona.

Accés amb vehicle

Des de Barcelona:

La manera més senzilla d'arribar a Castellar del Vallès des de Barcelona, és des de les rondes de Barcelona o des de l'Av. Meridiana, prenent la C-58 en direcció Terrassa- Manresa. Desvieu-vos passat Badia del Vallès, a la sortida de Sabadell Sud. Continueu per la Gran Via de Sabadell fins al pont núm. 7. Situeu-vos a mà dreta per trencar cap a la carretera de Castellar B-124.

Des de Girona:

Des de l'A-7, desvieu-vos a l'alçada de Mollet en direcció Tarragona - Lleida, Terrassa - Manresa; enllaçeu amb la C-58 a l'alçada de Badia del Vallès. A la C-58 preneu la primera sortida, Sabadell Sud. Continueu per la Gran Via de Sabadell fins al pont núm. 7. Situeu-vos a mà dreta per trencar cap a la carretera de Castellar B-124.

Des de Lleida - Tarragona

A l'A-7, a l'alçada de Sant Andreu de la Barca, preneu la direcció Girona-França. Una vegada passada la UAB, sortiu a l'alçada de Badia del Vallès a la C-58, direcció Terrassa - Manresa. Un cop a la C-58 preneu la primera sortida, Sabadell Sud. Continueu per la Gran Via de Sabadell fins al pont núm. 7. Situeu-vos a mà dreta per trencar cap a la carretera de Castellar B-124.

Accés amb transport públic

Castellar és accessible en transport públic des de Sabadell, mitjançant la línia C1 de l'empresa La Vallesana. Durant el dia, surten vehicles cada 12 minuts de l'andana núm. 9 de l'Estació d'Autobusos de la Plaça Antoni Llonch de Sabadell. La durada del trajecte fins a Castellar és aproximadament de 30 minuts.

La connexió més ràpida és arribar a Sabadell amb Renfe o FGC, a l'estació de Sabadell Nord. En sortir de l’estació de tren a la plaça d’Espanya de Sabadell, només cal creuar el carrer per anar a la parada de la línia C1.

També es pot arribar fent intercanvis entre diferents línies d'autobús a la plaça Antoni Llonch, on hi ha l'estació d'autobusos.

Des de Barcelona també hi ha un servei directe des de la parada dels Pedrissos (situada davant de l’Espai Tolrà, a la carretera de Sabadell) fins a La Sagrera (avinguda Meridiana), passant per l’Eix Macià de Sabadell (línia e1), i un servei nocturn (línia N65).

Castellar també està comunicat en transport públic amb les poblacions veïnes de Sant Llorenç Savall (línia C3), i de Sentmenat amb un servei prestat per Sagalés.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40