Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Del 26 de gener al 27 de gener de 2019

Cinema

"El regreso de Mary Poppins"

Versió doblada (castellà)

Any: 2018

Durada: 130 min

País: Estats Units

Direcció: Rob Marshall

Repartiment: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Nathanael Saleh, Pixie Davies, Joel Dawson, Julie Walters, Colin Firth, Meryl Streep, David Warner, Dick Van Dyke, Angela Lansbury, Jeremy Swift, Kobna Holdbrook-Smith, Christian Dixon, Craig Stein, Bernardo Santos, Bern Collaco, Ian Conningham

Sinopsi: Mary Poppins és una mainadera gairebé perfecta, amb unes extraordinàries habilitats màgiques per convertir una tasca rutinària en una aventura inoblidable i fantàstica. Aquesta nova seqüela torna per ajudar la generació següent de la família Banks a trobar l’alegria i la màgia que falten a les seves vides després d’una tràgica pèrdua personal. La mainadera ve acompanyada del seu amic Jack, un optimista fanaler que ajuda a portar la llum (i la vida) als carrers de Londres.

CRÍTIQUES

“Aquesta Mary Poppins és gairebé pràcticament perfecta en tot. Parlem d’Emily Blunt, l’única successora possible de Julie Andrews (...) Fidel al seu esperit, potser és el nostre el que ha canviat (...)”.

Irene Crespo: Cinemanía

“Emily Blunt està pràcticament perfecta en tots els sentits en aquesta sorprenent seqüela de Mary Poppins que recrea a la perfecció l’esperit de l’original”.

Owen Gleiberman: Variety

Horari | Ds. 26/01, 18 h; dg. 27/01, 16.30 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40