Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler de la pel·lícula.

Divendres 15 de març de 2019

Cinema

"Cold War"

Any: 2018

Durada: 88 min

País: Polònia

Gènere: Drama romàntic

Direcció: Pawel Pawlikowski

Repartiment: Joanna Kulig, Tomasz Kot, Agata Kulesza, Borys Szyc, Cédric Kahn, Jeanne Balibar, Adam Woronowicz, Adam Ferency, Adam Szyszkowski

Premis (2018): Premi Goya i Premi Gaudí a millor pel·lícula europea, 5 premis del Cinema Europeu (millor pel·lícula, director, guió, muntatge i actriu), millor director al Festival de Cannes, millor pel·lícula estrangera al Cercle de Crítics de Nova York, 3 nominacions als Oscar (millor director, fotografia i pel·lícula estrangera)

VO subtitulada en castellà

Sinopsi: Amb la Guerra Freda com a teló de fons, Cold War presenta una apassionada història d’amor entre dues persones de diferent origen i temperament que són totalment incompatibles, però el destí de les quals les condemna a estar junts.

El director: Pawel Pawlikowski

Pawel Pawlikowski és un director de cine polonès. Ha viscut i treballat la major part de la seva vida al Regne Unit. Va aconseguir molt reconeixement per diversos documentals guardonats a la dècada del 1990 i per les pel·lícules Last Resort i My Summer of Love, que van guanyar un BAFTA i molts altres premis europeus. La seva pel·lícula Ida va guanyar, entre d’altres, l’Oscar a millor pel·lícula de parla no anglesa l’any 2015.

Prèviament a Cold War es projectarà el curtmetratge Hermanos de kétchup, dirigit pel castellarenc Èric Boadella:

Any: 2018

Durada: 14 min

País: Catalunya - Espanya

Gènere: Drama

Direcció: Èric Boadella

Repartiment: Nausicaa Bonnín, Albert Fernández

VO (castellà)

Sinopsi: Hermanos de kétchup és el pacte “de sang” entre dues ànimes solitàries a qui el destí ha ajuntat: la Vero, que acaba d’escapar de la presó robant un cotxe, i el Samuel, un nen que vaga pels carrers de Barcelona apoderant-se de bosses i carteres.

El director: Èric Boadella

Segona participació del director castellarenc Èric Boadella al BRAM!, després que a l'edició 2013 presentés la seva òpera prima Toastmaster, guardonada al Festival de Cinema de Màlaga. Va començar la seva carrera dirigint diversos vídeos musicals, alguns dels quals van ser premiats en prestigiosos festivals internacionals. Ha escrit i dirigit diversos treballs de ficció a Los Angeles. Amb un estil molt característic, Boadella inventa personatges peculiars en un món quotidià i familiar, però també màgic.

Horari | 22:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2019 i cinema a Castellar

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40