Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Dissabte 16 de març de 2019

Cinema

"Infiltrado en el KKKlan"

Any: 2018

Durada: 128 min

País: Estats Units

Gènere: Comèdia negra

Direcció: Spike Lee

Repartiment: John David Washington, Adam Driver, Topher Grace, Laura Harrier, Ryan Eggold, Corey Hawkins, Robert John Burke, Paul Walter Hauser, Craig muMs Grant, Michael J. Burg, Chris Banks, Tom Stratford, Jasper Pääkkönen, Ashlie Atkinson, Ken Garito, Alec Baldwin

Premis (2018): Gran Premi del Jurat al Festival de Cannes, Oscar al millor guió adaptat

VO subtitulada en castellà

Sinopsi: A principis dels anys setanta, una època de gran agitació social amb l’acarnissada lluita pels drets civils com a teló de fons, Ron Stallworth es converteix en el primer agent negre del departament de policia de Colorado Springs. Però és rebut amb escepticisme i hostilitat pels comandaments i alguns dels agents. Sense acovardir-se, decideix seguir endavant i fer alguna cosa per la seva comunitat duent a terme una missió molt perillosa: infiltrar-se al Ku Kux Klan i exposar-lo a la ciutat.

El director: Spike Lee

Aquest guionista, director i productor nord-americà va ser alumne del prestigiós Morehouse College, universitat destinada a formar les elits negres americanes, i després de la Tisch School of the Arts, l’escola de cinema de més anomenada de la costa est dels Estats Units. La seva obra es focalitza principalment en la comunitat afroamericana i, més generalment, sobre els problemes socials i identitaris de les minories. La seva obra prolífica, sovint polèmica per la mirada que fa de la societat americana, inclou títols com She’s Gotta Have It (1986), Mo’ Better Blues (1990), Malcolm X (1992), 25th Hour (2002), Inside Man (2006) o el documental sobre l’huracà Katrina When the Levees Broke: A Requiem in Four Acts (2006).

Horari | 22:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2019 i cinema a Castellar

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40