Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Vídeo promocional de la proposta.

Dissabte 28 de març de 2020

Teatre

"Cobertura", de La Perla 29. ACTE ANUL·LAT

NOTA DE L'ORGANITZACIÓ

Amb motiu de l’estat d’alerta a causa de l’expansió del coronavirus COVID-19,  tots els actes en equipaments municipals i a la via pública han quedat suspesos.

La funció de Cobertura amb Bruno Oro i Clara Segura, prevista pel proper dissabte 28 de març, s’ha cancel·lat. Lamentem molt la situació, però no ens ha estat possible trobar una nova data per programar-la de nou.

Durant aquesta setmana procedirem a la devolució de l’import de les entrades a tots els espectadors que van realitzar la compra a través de la pàgina web de l’Auditori. Els espectadors que vagin adquirir les entrades al Servei d’atenció Ciutadana (SAC), us abonarem l’import a la taquilla de l’Auditori quan la situació ens ho permeti. Rebreu un correu indicant-vos les dates per fer l’abonament a la taquilla.

Moltes gràcies per la vostra atenció i disculpeu les molèsties que aquesta situació us pugui ocasionar.

Us agraïm la comprensió i esperem retrobar-nos aviat a l’Auditori.

Cuideu-vos molt.

---------------------------------------------------------

Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se amb el passat en rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama i a conèixer la seva parella actual, l’actriu Roxana.

En l’actualitat, 10 anys més tard del rodatge, la parella pateix una crisi que només fa que agreujar-se amb l’edat i l’auge de les noves tecnologies. Roxana és una icona feminista a les xarxes i la seva carrera està en un gran moment, mentre que la trajectòria de Guillermo viu un declivi evident i té problemes de salut.

La projecció de la pel·lícula els pot fer recordar allò que els va unir, però una avaria general en el sistema atura l’esdeveniment i fa perillar totes les connexions. Aconseguirà Roxana recuperar aquesta connexió, o podran viure sense ella?

Una història hilarant i tendra sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs.

Idea

Bruno Oro

Direcció

Clara Segura

Dramatúrgia

Alejo Levis

Bruno Oro

Repartiment

Bruno Oro

Clara Segura

Escenografia

Alejo Davis

Producció de

Total Memos

Durada aprox.

90 min

Horari | 20:30

Preu | general, 15 €; 12 € menors 25 anys, majors 65 anys o per compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat; 10 €/entrada a partir de 10 entrades

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Temporada de teatre i música gener-maig 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40