Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Els membres de La Sra. Tomassa

Divendres 10 de setembre de 2021

Música

Concert amb La Sra. Tomasa i El Pony Pisador. LOCALITATS EXHAURIDES

LOCALITATS EXHAURIDES.

La Sra. Tomasa és un grup trencador, referent d’un so i un estil totalment innovador. Ofereix una fusió d’estils desafiants on combinen sons llatinoamericans (timba, salsa, guagancó) amb reggae, funk, rap i les tendències més electròniques (drum’n’bass, trap, house…). Tot amb un respecte propi de qui estima la música i respecta els referents musicals. Aquesta combinació explosiva i orgànica ha aconseguit atrapar tant al públic nacional com l’internacional. Dalt l’escenari, set músics presenten un espectacle ple de força que envolta al públic en un ambient d’absoluta vitalitat des del primer moment.

Van arrancar el 2020 amb el seu tercer disc Alegre pero peligroso (Guspira Records) un abans i un després de la seva carrera. És un disc exquisit que conserva identitat pròpia del grup amb cançons que combinen l'electrònica i els sons més llatinoamericans, però també aposta per sons més actuals com el trap i el hip-hop. Una de les característiques principals del grup és la constant renovació d'estils i la cerca de nous sons d'èxit, aquest disc és una aposta per la internacionalitat amb col·laboracions de luxe com el raper d'èxit de les Canàries Bejo, la cantant belga Coely i Stonebwoy, referent de l'afrobeat procedent de Ghana.

El Pony Pisador és un grup de Barcelona que mescla músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i despreocupat, però treballat amb cura. El bon humor del Pony Pisador és contagiós: els espectacles són variats i imprevisibles, perquè entre riures i bromes amb el públic, a cada concert passen coses que ningú esperava.

Els agrada la música tradicional celta i les cançons marineres, però als seus discos i concerts hi trobareu sons de molts indrets diferents. Aprofundeixen en la música que descobreixen per tal que agradi tant a les persones que la senten per primer cop com a les que en són expertes.

Components

Adrià Vila: mandolina, bodhran i veus.

Guillem Codern: banjo, harmònica i veus.

Miquel Pérez: fiddle, percussions i veus.

Martí Selga: flauta de bec, whistle, contrabaix i veus.

Ramon Anglada: guitarra, acordió i veus.

Enric Soler: contrabaix

Oriol Pujol: piano

Josep Puigdollers: tècnic de so

Horari | 21:00

Destinataris | Adolescència i Joventut i públic general

Organitza | Ajuntament de Castellar i Vilabarrakes

Lloc | Nou Espai del carrer Osona

Programa | Festa Major de Castellar del Vallès 2021

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40