Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Grup Firewood Band

Dissabte 11 de setembre de 2021

Música

Concert acústic de Firewood Band i actuació prèvia de Nothing Re

Cal reservar entrada per assistir a aquest acte. Pots fer-ho prement aquí.

Firewod Band neix i es forma a Sabadell al 2017. És el resultat de la unió de músics amb una llarga carrera i amb idees molt clares respecte al estil musical i al so.

Doctor Soul and the Mammy Brass Band, Johny Mcuerdo, Pik, La Ruta,  a més de col·laboracions amb noms com Julián Hernández (Siniestro Total), Marc Ruíz (Lluís Coloma), Daniel Pérez (Los Rebeldes) i la Big Band del Taller de Músics formen part dels seus treballs.

Veus i harmonies vocals amb guitarres elèctriques i acústiques acompanyades d'una po­tent base rítmica, ja sigui en format elèctric o acústic.

Firewood Band es música de viatges, de carreteres de vies fèrries i camins, que recorden el folk rock més arrelat a Amèrica. El seu repertori, inspirat en part en la música dels 70, recorda el folk rock sureny carregat de gran part del blues de Neil Young o dels actuals Blackberry Smoke, Derek Trucks o el rhythm and blues de Morgan.

Músics

Quim Aguasca: veu i guitarra

Javier López: guitarra acústica, harmònica i veu

Álvaro Raigón: baix

David Martínez: bateria i percussió

 

Nothing Re és un duet acústic format per Diego López i Òscar Tortosa creat l’any 2019 a Castellar del Vallès, arran de les Jams Sessions que es feien cada dijous al Calissó on hi participaven diferents músics amb diferents estils.

Tenen un repertori de més de 100 versions de rock/pop de grups, tant en català com en castellà, i han actuat a diferents locals i espais de Castellar del Vallès.

Actuaran a l’Auditori amb temes propis, tant en català com en castellà, amb la col·laboració de Bruno Aguasca a la percussió.

Horari | 19:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament de Castellar

Lloc | Auditori Municipal Miquel Pont

Programa | Festa Major de Castellar del Vallès 2021

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40