Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Els components d'El Coche Rojo

Dissabte 11 de setembre de 2021

Música

Concert amb La Banda del Coche Rojo i CE1NO. LOCALITATS EXHAURIDES

LOCALITATS EXHAURIDES.

La Banda del Coche Rojo tornen a girar per Catalunya liderats pel carisma, la bonhomia i la solidesa de la seva frontwoman, la magnífica Pantera de Cubelles.

Bufen nous aires al panorama musical i aquesta nova brisa es deixa sentir en el repertori de La Banda del Coche Rojo, que aposta per músiques que connecten amb les noves generacions. Des del reggaeton més caribeny fins a la música en català del moment, passant pel techno, l'ska o el pop de diva i, això sí, amb alguna concessió a la patxanga i la caspa de sempre.

Descobreix, encara que sigui des de la cadira, per què La Banda del Coche Rojo són una de les majors garanties del gènere.

Premis

Premi Arc 2016 al millor grup de versions

CE1NO és un grup emergent de música urbana que compta amb quatre joves de Castellar del Vallès. Els seus noms artístics són: Makakokain, LilBig, LilMore i ElPerinsky. La seva música barreja trap, dancehall, reggaeton i R&B, i combinen el català, l’anglès i el castellà en les seves cançons. El seu primer disc es diu Una vida i consta de sis temes que intenten explorar diversos estats d’ànim. El nom de CE1NO sorgeix de la línia C1 de la Vallesana que per a ells és un transport que identifica Castellar del Vallès.

Horari | 21:00

Destinataris | Adolescència i Joventut i públic general

Organitza | Ajuntament de Castellar i Vilabarrakes

Lloc | Nou Espai del carrer Osona

Programa | Festa Major de Castellar del Vallès 2021

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40