Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Paula Peso actuarà a Castellar dissabte 16 de juliol.
Paula Peso actuarà a Castellar dissabte 16 de juliol.

Dissabte 16 de juliol de 2022

Música

Concert de Paula Peso

Paula Peso, vinguda del barri de Sant Andreu Comtal (Barcelona), canta des de petita, quan cantar es va revelar com la seva gran passió. Després de gravar el seu primer EP l’any 2017 dins del projecte Cabal Musical, l’any 2022 va presentar el seu treball, Teach You Right, un disc fresc i ple d’energia que beu del funk, el soul i la música urbana per crear cançons amb un groove molt marcat i una personalitat pròpia que s’expressa a través de les seves lletres. La seva veu, poderosa i amb un registre molt ampli, crea sobre l’escenari una atmosfera càlida però potent a parts iguals. La mà de Lalo López (Fundación Tony Manero), com a productor musical del disc, està present en les cançons, donant-hi un toc funk i personal molt especial, mentre que la producció musical de Quiroga hi aporta un punt més urbà.

La Paula s’està consolidant en l’escena musical, on destaquen alguns concerts que ha fet al Cicle Música de Parcs, al Jamboree, al Mercat de Música Viva de Vic, a les Festes de la Mercè, al BAM o al Palo Alto Market, entre d’altres.

Les castellarenques Mariona Roca, a la veu, i Mireia Sans, a la guitarra, actuaran com a teloneres en aquesta segona jornada del FemFestival (21.30 h).

Horari | 22:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Lloc | Pl. d'El Mirador

Programa | FemFestival i nits d'Estiu 2022

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40