Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Éric Rohmer
Éric Rohmer

Dissabte 8 de maig de 2010

Cinema

Homenatge a Éric Rohmer

Gràcies a la col·laboració del Servei Cultural de l’Institut Francès de Barcelona, BRAM! 2010 projectarà quatre curts pràcticament inèdits d’Éric Rohmer (1920-2010). L’homenatge al director de cinema, crític, periodista, novel·lista, guionista i professor francès, desaparegut a principis d’aquest mateix any, tindrà lloc diumenge, 8 de maig, a les 11 del matí. Rohmer va ser una figura intel·lectual important del moviment anomenat “Nouvelle Vague” de postguerra. Recordat també per la seva pel·lícula Mi noche con Maud (1969), va ser guardonat als festivals de cinema de Cannes, Venècia, Berlín i Sant Sebastià, entre d’altres.

Charlotte y su filete

França 1951 - 12’

Amb Jean-Luc Godard, Stéphane Audran

Dos joves, Walter i Charlotte, caminen per un petit poble de Suïssa durant un dia nevat d’hivern.

Verónica y su pasmarote

França, 1958 - 20’

Amb Nicole Berger, Stella Dassas

Una dona de classe mitjana-alta contracta Véronique perquè faci classes particulars al seu fill. Com que no fa cap progrés en matemàtiques, Véronique intenta sense èxit que el noi escrigui un assaig. Per què malgastar el temps escrivint dues pàgines si ho pots dir en dues línies?  

La panadera de Monceau

França, 1963 - 26’

Amb Barbet Schroeder, Claudine Soubrier

Un jove narra una història: després de la seva última trobada amb una noia de la zona de qui està enamorat, ella desapareix. Com que disposa de molt temps lliure, passa els dies buscant-la. Una fornera sembla sentir-se atreta per ell, i decideix seduir-la. Quan està a punt d’aconseguir-ho, apareix la primera dona...

La carrera de Susana

França, 1974 - 52´

Amb Catherine See, Philippe Buzen

Bertrand es troba amb el seu amic Guillaume en un cafè. Suzanne està asseguda en una taula propera. Guillaume inicia una conversa amb ella. Decideix seduir-la. Mentre admira els moviments del seu amic, Bertrand, còmplice de la seva aventura, creu que el comportament de Suzanne és irritant. Mentrestant, decideix acostar-se a la bella Sophie.

Horari | 11:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2010 i una mirada al cinema francès

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40