Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 21 d'abril

Cinema

"Saben aquell"

Clica aquí per comprar entrades

Cicle Gaudí

Drama

Versió original (català)

Qualificació: no recomanada per a menors de 7 anys

Any: 2023

Durada: 109 min

País: Espanya

Direcció: David Trueba

Repartiment: David Verdaguer, Carolina Yuste, Pedro Casablanc, Marina Salas, Ramón Fontserè

Sinopsi: Barcelona, finals dels anys 60. Eugenio Jofra, un jove joier, coneix la Conchita en un autobús de línia. L’amor a primera vista és instantani i tots dos comencen la història d’amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per la qual cosa ha de lluitar contra la por escènica. Així comença la carrera musical de 'Els dos'. Quan Conchita s’ha d’absentar dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que faci les actuacions ell sol. Quan torna, Eugenio s’ha convertit en un fenomen de l’humor underground de la ciutat. Poc a poc, entre tots dos van construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el taburet, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure amb aquest còmic singular que comença tots els seus acudits dient: “Saben aquell...”.

CRÍTIQUES

“Cine creïble, trist i bonic. David Trueba narra admirablement la història d’aquesta parella [...] Yuste està fent memorable cada personatge que interpreta. [...] No coneixia David Verdaguer. Pitjor per a mi. La seva creació és magnífica.”

Carlos Boyero: Diario El País

“Una de les millors pel·lícules espanyoles de l’any [...] Un treball polièdric sobre un personatge públicament molt estimat i privadament molt desconegut.”

Raquel Hernández Luján: Hobby Consolas

Horari | 19:00

Preu | Entrada general, 4,5 €; socis CCCV, 4 €; majors de 65 anys, 4 €; Carnet Jove i Federació d’Ateneus de Catalunya, 3 €; Club La Vanguardia 2x1

Destinataris | Públic general

Organitza | Club Cinema Castellar Vallès

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40