Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

El pianista Stanislav Angelov
El pianista Stanislav Angelov

Diumenge 23 d'octubre de 2011

Música

"De Mozart a Lehár"

Una interpretació de tres artistes que ens presenten a l’Auditori Municipal un repertori molt acurat d’obres que van de Mozart a Lehár passant per Leoncavallo, Puccini i Gounod.

Júlia Farrés-Llongueras (soprano) ha cursat estudis de cant amb Maty Pinkas (catedràtica de l’Acadèmia Estatal Superior de Sofia, Bulgària) i ha obtingut el títol superior de cant pel Conservatori Superior Municipal de Barcelona. Ha col•laborat com a solista amb diverses orquestres, com la Prague Philharmonic Orchestre, la Berliner Kammerorchester, l’orquestra del Teatro Communale de Ferrara, l’orquestra del Festival Rencontres Musicales de Puteaux, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat del Vallès, etc. I ha actuat a Itàlia, Finlàndia i la República Txeca, a més de diferents ciutats espanyoles.

Vicent Antequera (baríton) ha realitzat els seus estudis musicals a València, i ha obtingut el títol superior de cant. Posteriorment s’ha traslladat a Ginebra per completar la seva formació a l’Opera-Studio, i a Milà a la Scuola Musicale, amb Bianca Maria Casona. Compagina la seva intensa activitat concertística amb freqüents aparicions en escena a El barber de Sevilla, La bohème, Pagliacci, Così fan tutte o Elisir d’amore, per citar algunes de les més importants d’una llarga llista, amb gairebé vint personatges. Ha actuat en ciutats com València, Madrid, Sevilla, Barcelona, Gijón, La Corunya, Salamanca, Milà, Bolònia, Parma, París, Niça, Ginebra, Berna o l’Havana.

Stanislav Angelov (piano) ha cursat els seus estudis musicals al Conservatori Pancho Vladigerov de Bulgària. Més tard s’ha traslladat al Conservatori Estatal de Sofia, on s’ha especialitzat en piano i direcció amb el professor Georgi Robev. Ha treballat com a mestre acompanyant de l’Òpera de Catalunya, així com al Gran Teatre del Liceu, on també participa en les produccions infantils del Petit Liceu. Ha participat en els festivals d’estiu del castell de Peralada amb La bohème i al castell de Cap Roig amb un recital de sarsuela. Des de la temporada 2008-2009 és mestre acompanyant del Palau de les Arts Reina Sofia de València, on ha treballat amb mestres com Lorin Maazel, Valery Gergiev, Omer Meir Wellber i Zubin Mehta, entre d’altres.

Concert patrocinat per UNNIM

Horari | 18:30

Preu | gratuït

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Programació estable de teatre, música i dansa (tardor 2011)

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40