Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragment del cartell de la pel·lícula
Fragment del cartell de la pel·lícula

Del 15 d'octubre al 27 d'octubre de 2012

Proposta

Visualització de la pel·lícula "El lector", d'Stephen Daldry

Dins les propostes de les tertúlies literàries d'enguany, la Biblioteca ha inclòs la visualització d'aquest film d'Stephen Daldry. La proposta s'inclou en la temàtica "illes literàries dins el prolífic panorama actual".

Títol original: The reader

Any: 2008

Durada: 123 min

País: Estats Units

Gènere: Drama, nazisme

Director: Stephen Daldry

Intèrprets: Kate Winslet, David Kross, Ralph Fiennes, Bruno Ganz, Lena Olin, Alexandra Maria Lara, Linda Bassett, Susanne Lothar, Matthias Habich, Ludwig Blochberger, Volker Bruch, Hannah Herzsprung, Jeanette Hain, Jonas Jägermeyr

Premis: Oscar 2008 a la millor actriu (Kate Winslet), Globus d'Or 2008 a la millor actriu secundària (Kate Winslet), Screen Actors Guild 2008 a la millor actriu secundària (Kate Winslet), premi Bafta 2008 a la millor actriu (Kate Winslet), premi del cinema europeu 2009 a la millor actriu (Kate Winslet)

Sinopsi: Alemanya, després de la 2a Guerra Mundial. Michel Berg (David Kross), un noi de 15 anys, perd el coneixement mentre torna de l'escola. Hanna Schmitz (Kate Winslet), una dona seriosa i reservada que li dobla l'edat, el recull i el porta a casa seva. Entre ells sorgeix un idil·li secret i apassionat que es veu interromput per la misteriosa desaparició de Hanna. Vuit anys més tard, essent estudiant de Dret, Michael la torna a veure, però en una situació que mai hauria pogut imaginar.

Horari | matins, 10.30 h; tardes, 18.30 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Biblioteca Antoni Tort

Programa | Tertúlia Literària 2012

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40