Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

José Corbacho actuarà a Castellar el 19 de març
José Corbacho actuarà a Castellar el 19 de març

Dimecres 19 de març de 2014

Teatre

"5G" amb José Corbacho

Tot va tan de pressa que la velocitat de connexió 3G sembre cosa del passat i les operadores no fan més que anunciar a bombo i plateret les seves ofertes 4G. I Jose Corbacho, immers de ple en el espectacle on aprofita tot aquest món de connexions, aplicacions, relacions en xarxes socials, jocs en línia... per riure de tota la resta, no podia ser menys. Fins i tot serà més.

Així que Corbacho decideix avançar el 4G per la dreta, descarregar-se el firmware del seu espectacle a la velocitat de la llum i, després d'una instal·lació d'èxit, transforma el seu "one man show" CORBACHO 3G en CORBACHO 5G. Més ràpid, més lleuger, compatible amb tota mena de teatres, funciona fins i tot "off line" (és a dir, es pot veure a ciutats o pobles on hi hagi poca o gens cobertura), més Corbacho que mai.

El 3G ja és antic, el 4G ja és vintage i el que es porta ara és el 5G... el de CORBACHO 5G!

En aquest espectacle, Corbacho utilitza com a excusa les noves tecnologies, les xarxes socials i la velocitat amb què tot es mou per riure de tot i de tothom. És un espectacle on els espectadors juguen un paper molt important, interaccionant i participant directament en el contingut del show, gairebé com una reunió d'amics.

Horari | 19:00

Preu | general, 10 €; joves fins a 25 anys, majors de 65 anys, posseïdors carnets Xarxa de Biblioteques i Voluntariat per la llengua, 7,5 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Diada de Sant Josep 2014

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40