Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragment de la imatge promocional de la projecció.
Fragment de la imatge promocional de la projecció.

Divendres 16 de juny de 2017

Proposta

Projecció audiovisual: "Terratrèmol Nepal"

El 25 d'abril de 2015, el Nepal va patir un terratrèmol de 7,8 MW. Des d'aquella data, Pep Masip, bomber de rescat i infermer d'emergències, hi ha estat sis vegades fent cooperació i treballant directament en diversos projectes d'ajuda, tant en la primera fase d'emergència com en posteriors de recuperació en zones devastades. En Pep ens explicarà com ha viscut aquestes experiències i com podem ajudar a seguir recuperant escoles i habitatges per ajudar a aquesta gent a tornar a tenir una vida com abans de la tragèdia.

Autor: Pep Masip

Durada: 50 min

"Sóc veí de La Floresta (Sant Cugat del Vallès) i treballo com a bomber del grup especial de rescatamb els bombers de la Generalitat a Bellaterra.

Fa un parell d'anys que viatjo regularment al Nepal, on vaig començar a anar després del terratrèmol del passat 25 d'abril del 2015 per tal d'ajudar la població afectada. La meva feina aquí i la meva experiència en situacions d'emergència fan que hagi pogut fer bona feina en aquest país.

Després d'aquest temps de viatges i diverses col·laboracions en diversos projectes al país, estic, juntament amb la meva dona, Karsang Tamang (originària de la vall del Langtang al Nepal), presentant un resum audiovisual del que ha estat aquest any i mig de viatges de cooperació.

En finalitzar l'audiovisual farem un petit col·loqui i després tothom qui ho vulgui podrà col·laborar amb donatius o comprant algun dels productes típics del Nepal que portem en una petita paradeta per tal de recaptar fons i seguir col·laborant en diversos projectes al Nepal".

Pep Masip

Horari | 21:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Centre Excursionista de Castellar

Programa | Cinema a Castellar

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40