Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès.
Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès.

Salutació de l'alcalde

La Festa Major és, com el seu propi nom diu, la festa gran d'un poble. És sinònim de diversió i de cultura, de ciutadania, de convivència i d'expressió de la nostra identitat com a vila. Més enllà dels seus orígens i el seu caràcter, de les transformacions que ha experimentat al llarg del temps, la Festa Major és sobretot un punt de trobada d'una comunitat local que es reuneix un cop a l'any a l'espai públic per afirmar la seva existència.

Hem de reivindicar, una vegada més, el caràcter col·lectiu de la Festa Major de Castellar. Un caràcter col·lectiu que rau en la participació als actes previstos, però també en la seva organització. Fa anys que es va decidir donar un tomb a la Festa Major i donar el seu protagonisme a les associacions, entitats, establiments i particulars en la seva organització, que aquest any organitzen el 83% de les 116 activitats previstes.

Totes les persones que participen amb alguna iniciativa al programa de festes mereixen el nostre agraïment per l'esforç que han fet, com també el mereixen els integrants de la Comissió de Festes i els treballadors municipals que han treballat i treballaran per garantir que tot funcioni correctament mentre la resta de ciutadans ens divertim.

El programa de la Festa Major 2015 presenta una oferta lúdica i festiva per a tots els gustos i edats. Enguany, a més, hi haurà dues efemèrides a celebrar! D'una banda, el 10è aniversari de Vilabarrakes, que seran els encarregats de donar el tret de sortida amb el pregó; i de l'altra, el 20è aniversari del Ral·li Fotogràfic, que ens deixa any rere any instantànies immillorables preses per la pròpia ciutadania. Moltes felicitats als impulsors d'aquestes dues iniciatives!

Del 10 al 14 de setembre, teniu per davant cinc dies per compartir amb els vostres familiars i amics, per gaudir de les propostes del programa de festes, per passejar pels carrers de Castellar, per parlar i escoltar, per seure davant la taula i fer un bon àpat.

És Festa Major, és temps de passar-s'ho bé.

Ignasi Giménez

Alcalde

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40