Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

BRAM! 2020. Entrades i abonaments

Preus de les entrades

Les entrades individuals per assistir a les projeccions de pagament del BRAM! tindran un preu de 5 €, excepte La hija de un ladrón (4,5 € i descomptes habituals del Cicle Gaudí) i Estem voltats de pocavergonyes, que és d’entrada gratuïta. Clica aquí per comprar entrades a les pel·lícules de BRAM! 2020.

L’entrada del BRAM! Infantil costarà 4 € (menors de 3 anys, entrada gratuïta). Clica aquí per comprar entrades al BRAM! Infantil.

En el cas dels dos concerts programats, l’entrada general costarà 10 € (7,5 € preu reduït per compra anticipada, per a joves de fins a 25 anys, majors de 65 anys i amb abonament del BRAM!). Clica aquí per comprar entrades al concert BRAM! I POP i clica aquí per comprar entrades al concert BSO Clàssics de cinema.

En tots els casos, les entrades es podran comprar a partir del 14 de gener al web www.auditoricastellar.cat, i també a la taquilla de l’Auditori des de 45 minuts abans de l’inici de cada sessió o concert.

Abonaments

ABONAMENTS EXHAURITS.

L’abonament del BRAM! inclou l’accés a 14 projeccions.

És vàlid per a totes les sessions excepte la inauguració (06/02), el BRAM! Infantil (9/02) i els concerts BRAM! I POP (8/02) i BSO Clàssics del cinema (16/02).

El preu serà de 15 € per als socis del Club Cinema Castellar Vallès (CCCV) i 20 € per al públic general, i es podran comprar del 14 de gener al 6 de febrer a www.auditoricastellar.cat o a la taquilla de l’Auditori Municipal en dies de projecció del CCCV i en dies de sessió del BRAM!

Si es fa compra anticipada, l’abonament es podrà retirar a la taquilla de l’Auditori, presentant-hi el comprovant.

Clica aquí per comprar abonaments al BRAM! 2020.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40