Acceptar

Ús de galetes

Aquest lloc utilitza galetes de tercers per poder millorar els nostres serveis a partir de l'anàlisi de la teva navegació. Si continues navegant sense canviar la teva configuració considerarem que acceptes la seva utilització.

Més informació sobre l'ús de les galetes

Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Comerç, mercat i consum

Crema de verdura

Autora: Mar Puig Mollet

Llista d'ingredients (per a 3 o 4 persones):

  • La verdura que hagi sobrat
  • 2 cebes 
  • 50gr. d'oli
  • 1,5 l. o 2 l. d'aigua o aigua de la cocció de la verdura (en funció de la quantitat de verdura)
  • sal, o pastilla de caldo
  • pebre
  • 100gr. de llet
  • pa sec del dia anterior o de la setmana

Elaboració:

(Aquesta recepta la podem fer amb termomix o sense)

 

Sofregim les dues cebes amb l'oli. Afegim la verdura i l'aigua o el caldo. Ho deixem coure tot junt durant 20 minuts. Rectifiquem de sal i pebre. Ho triturem tot que quedi una crema ben fina i finalment i afegim la llet.

Fem daus amb el pa sec, els posem en una safata de forn i els tirem una mica de sal i oli per sobre i ho posem al forn a gratinar. Hem de vigilar que de seguida queden torrats.

 

Ja podem servir la crema de verdures en un vol o plat fondo i per sobre i tirarem els daus de pa torrat i un rajolinet d'oli d'oliva.

 

Bon profit.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40