Acceptar

Ús de galetes

Aquest lloc utilitza galetes de tercers per poder millorar els nostres serveis a partir de l'anàlisi de la teva navegació. Si continues navegant sense canviar la teva configuració considerarem que acceptes la seva utilització.

Més informació sobre l'ús de les galetes

Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Comerç, mercat i consum

Pastís de patates

Autora: Mar Puig Mollet

Llista d'ingredients:

  • Patates que ens ha sobrat de la verdura del dia anterior o si tenim patates amb pell.
  • Ceba i tomàquet per fer el sofregit o sofregit que ens hagi quedat fet
  • Un tros de carn o de botifarra que ens hagi quedat fet
  • Maionesa, pebrot i/o olives, o salsa de tomàquet

Elaboració:

Triturem les patates amb una mica de mantega i/o llet fins que ens quedi un puré consistent. S’estén a sobre un film de plàstic.

Pel Farcit: Sofregit que ens hagi quedat fet. Si no sempre tenim alguns tomàquets que comencen a estar una mica madurs i van voltant per la nevera, els triturarem i amb una mica de ceba farem un bon sofregit. Triturarem la carn i la barrejarem amb el sofregit, ho escamparem a sobre el llit de puré.

Amb molta cura anirem enrotllant el puré fins aconseguir un braç de gitano.

Es pot decorar amb el que vulguem, maionesa i tires de pebrot i/o olives, amb salsa de tomàquet.

    

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40